ZIUA ȘI CRIMA ÎN MARAMUREȘ – Bărbat ucis într-o casă abandonată din Sighetu Marmației

1
26

ZIUA ȘI CRIMA ÎN MARAMUREȘ  O nouă crimă zguduie municipiul Sighetu Marmației, la mai puțin de o săptămână după ce o femeie a fost înjunghiată mortal în cartierul Independenței de către soțul acesteia. Crima a avut loc în noaptea dinspre 11 spre 12 septembrie a.c. în jurul orei 3:00 pe strada Tudor Vladimirescu, potrivit Sighet247.ro.

Loading...

Crima s-a petrecut într-o casă revendicată și abandonată, în care își duceau veacul zeci de oameni ai străzii. Vecinii au declarat pentru Sighet247 că în acea casă, de mai multe luni, locuiesc în mod ilegal zeci de „boschetari” care fac frecvent scandal, se ceartă, beau și se droghează.

Vecinii au declarat că în jurul orei 3 dimineața a fost mare scandal în casa respectivă, la scurt timp sosind la fața locului un echipaj al ambulanței și unul al poliției. Aceștia au găsit în casă un bărbat omorât de către colegii lui de pahar. Încă nu se cunosc detalii despre cum a fost omorât acesta.

În dimineața zilei de 12 septembrie a.c. criminaliștii efectuau cercetări la fața locului. Articol în curs de actualizare.

Sursă info și foto.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.