ZIUA JUSTITIEI – Procurorul general al Romaniei a evidentiat patru procurori din Maramures

0
538

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice mesajul adresat de doamna Laura Codruţa Kövesi, Procuror General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu ocazia Zilei Justiţiei:

 „Este al şaselea an în care particip la sărbătoarea justiţiei în calitate de procuror general și pregătindu-mi discursul pentru astăzi am încercat să îmi amintesc cum arăta justiţia din România în anul 2006. Dincolo de o primă concluzie evidentă pe care ţi-o provoacă un astfel de exerciţiu – aceea că suntem mai în vârstă cu 6 ani – o evaluare obiectivă duce la concluzia că am făcut împreună paşi esenţiali în această perioadă. Independenţa justiţiei a devenit o realitate, nu doar un concept teoretic, ceea ce a dus la creșterea legitimităţii în societate. Justiţia a devenit, din ce în ce mai mult, un factor de echilibru de care avem nevoie și care asigură că nimeni nu este deasupra legii şi că nimeni nu beneficiază de impunitate” a spus procurorul general Kovesi. „Sunt onorată că am fost în fruntea unei instituții fundamentale a statului, formată din oameni curajoși pe care îi admir, îi respect şi îi preţuiesc. Tuturor vă doresc ”La mulți ani” de Ziua Justiției!”

Procurori maramureseni eventiati de Kovesi

În urma consultării cu procurorii cu funcţii de conducere din cadrul Ministerului Public, pentru merite deosebite în activitatea profesională desfăşurată în perioada 2011 – iunie 2012, sunt evidenţiaţi procurori din cadrul tuturor unităţilor de parchet ale Ministerului Public (n.r. mentionam ca sunt si altii din tara is i-am selectat doar pe cei din Maramures, n.r.):

Amarie Leonard Cătălin – prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomireşti;

Cristea Daniela Maria – procuror şef al Secţiei de urmărire penală – Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş;

Munteanu Dumitru –  procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus;

Petran Ioan – prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.