ZI DE FOC PENTRU POMPIERI – 6 incendii într-o singură zi în Maramureș

0
271

ZI DE FOC PENTRU POMPIERI  Luni, 19 noiembrie, pompierii maramureșeni au avut parte de 6 situații de urgență. Pompierii militari băimăreni au intervenit pe strada Baladei din Baia Mare, unde un incendiu a izbucnit la acoperișul unei anexe gospădărești. Focul a distrus materialele combustibile din structura acoperișului pe o suprafață de 40 de metri pătrați.

Militarii din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat două incendii izbucnite la coșurile de fum ale unor locuințe. În ambele cazuri a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului. Punctul de Lucru Șomcuta Mare a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o șură. Flăcările au distus acoperișul din lemn pe o suprafață de circa 24 de metri și diverse scule și unelte electrice. Alături de pompierii șomcuteni au intervenit și pompierii voluntari.

La Vălenii Șomcutei, Detașamentul de Pompieri Baia Mare a lichidat un incendiu izbucnit într-o încăpere a unei locuințe. Au ars o masă, scaune şi s-au deteriorat pereţii, tavanul şi podeaua încăperii. Cea din urmă intervenţie de ieri a fost a pompierilor băimăreni, care au lichidat un incendiu de deşeuri menajere în urma căruia au ars circa 15 de tone de deseuri menajere.

Informații furnizate de ISU Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.