AcasăActualitate112ACCIDENT LA CONCERT – 15 persoane au fost rănite

ACCIDENT LA CONCERT – 15 persoane au fost rănite

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT LA CONCERT  Un număr de 15 persoane au fost rănite, după prăbuşirea acoperişului unei săli de concerte din Oslo. Incidentul a avut loc duminică seară, în timpul unui show al DJ-ului Steve Aoki, informează BBC citat de News.

Mai multe ambulanţe s-au deplasat la Sentrum Scene din Oslo, iar fanii răniţi în timpul concertului au fost trataţi de medicii norvegieni. Niciunul dintre spectatori nu a suferit răni grave, precizează Poliţia din Oslo.

Potrivit presei locale, aproximativ 1.800 de tineri, în majoritate elevi şi studenţi, asistau duminică seară la un concert susţinut de DJ-ul american Steve Aoki la Sentrum Scene în momentul producerii accidentului.

Spectatorii au fost evacuaţi din sală şi escortaţi la o distanţă sigură de clădire. Pompierii au instalat un perimetru de securitate. Unul dintre spectatori a declarat pentru agenţia de presă norvegiană NTV că, după prăbuşirea acoperişului, situaţia din sală a fost „un haos total”.

Steve Aoki a publicat la scurt timp după acest incident o serie de mesaje pe Twitter, în care s-a declarat „întristat şi şocat”: „Sunt întristat şi şocat de faptul că o bucată din acoperiş s-a prăbuşit şi a provocat un accident într-o sală de concerte din Oslo”. „Gândurile mele se îndreaptă acum către cei răniţi, cărora le urez însănătoşire grabnică”, a adăugat muzicianul american.

Producătorul american Steve Aoki, exponent al genului electro, a susţinut un show în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 15 august. Steve Aoki a devenit cunoscut la nivel mondial, începând cu anul 2007, odată cu primirea trofeului Best Set of the Season, la DJ Awards.

A lansat trei albume, a jucat şi în câteva producţii de televiziune precum „Arrow” şi „Robot Chicken” şi în documentarul „The Distortion Of Time”. DJ-ul american Steve Aoki a făcut atmosferă pe ritmuri electro-house și în București, pe 15 august, show la care au participat peste 10.000 de oameni.

 

Sursă info.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA