ACCIDENT LA CONCERT – 15 persoane au fost rănite

0
241

ACCIDENT LA CONCERT  Un număr de 15 persoane au fost rănite, după prăbuşirea acoperişului unei săli de concerte din Oslo. Incidentul a avut loc duminică seară, în timpul unui show al DJ-ului Steve Aoki, informează BBC citat de News.

Mai multe ambulanţe s-au deplasat la Sentrum Scene din Oslo, iar fanii răniţi în timpul concertului au fost trataţi de medicii norvegieni. Niciunul dintre spectatori nu a suferit răni grave, precizează Poliţia din Oslo.

Potrivit presei locale, aproximativ 1.800 de tineri, în majoritate elevi şi studenţi, asistau duminică seară la un concert susţinut de DJ-ul american Steve Aoki la Sentrum Scene în momentul producerii accidentului.

Spectatorii au fost evacuaţi din sală şi escortaţi la o distanţă sigură de clădire. Pompierii au instalat un perimetru de securitate. Unul dintre spectatori a declarat pentru agenţia de presă norvegiană NTV că, după prăbuşirea acoperişului, situaţia din sală a fost „un haos total”.

Steve Aoki a publicat la scurt timp după acest incident o serie de mesaje pe Twitter, în care s-a declarat „întristat şi şocat”: „Sunt întristat şi şocat de faptul că o bucată din acoperiş s-a prăbuşit şi a provocat un accident într-o sală de concerte din Oslo”. „Gândurile mele se îndreaptă acum către cei răniţi, cărora le urez însănătoşire grabnică”, a adăugat muzicianul american.

Producătorul american Steve Aoki, exponent al genului electro, a susţinut un show în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 15 august. Steve Aoki a devenit cunoscut la nivel mondial, începând cu anul 2007, odată cu primirea trofeului Best Set of the Season, la DJ Awards.

A lansat trei albume, a jucat şi în câteva producţii de televiziune precum „Arrow” şi „Robot Chicken” şi în documentarul „The Distortion Of Time”. DJ-ul american Steve Aoki a făcut atmosferă pe ritmuri electro-house și în București, pe 15 august, show la care au participat peste 10.000 de oameni.

 

Sursă info.

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.