WEEKEND DE FOC – Pompierii maramureșeni au intervenit în 7 situații de urgență

0
316

WEEKEND DE FOC  În intervalul 27-29 iulie, pompierii maramureșeni au intervenit în 7 situații de urgență. Vineri, 27 iulie, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu izbucnit la un container cu deșeuri. Au ars circa 100 kg de deșeuri din hârtie și s-au deteriorat circa 4 metri pătrați de perete din tablă.

Sâmbătă, 28 iulie, militarii din cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș au intervenit alături de pompierii voluntari din Lăpuș pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală de producție din Târgu Lăpuș. Flăcările au distrus hala pe o suprafață de circa 1700 de metri pătrați, în proporție de 80 % și aproximativ 2300 de metri liniari de grinzi din lemn. Tot sâmbătă, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit pentru decolmatarea unui podeț și pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie. Pompierii din Borșa au evacuat și ei apa din subsolul unei gospodării din Borșa.

Duminică, 29 iulie, Garda de Intervenție Bogdan Vodă a fost solicitată să intervină în Dragomirești, unde mansarda unei locuințe din lemn a fost cuprinsă de flăcări. Focul a mistuit circa 120 de metri pătrați din mansarda locuinței. Pentru lichidarea incendiului au dat o mână de ajutor și pompierii voluntari din cadrul S.V.S.U. Dragomirești. În urma incendiului a rezultat și o victimă, în vârstă de 51 de ani, care a fost transportată la spital de către un echipaj al ambulanței.

Pompierii băimăreni au lichidat un incendiu de vegetație pe strada Gării din Baia Mare. În urma incendiului a ars vegetația uscată pe o suprafață de circa 50 de metri pătrați. Cea din urmă intervenție a pompierilor maramureșeni a fost cea a Gărzii de Intervenție Borșa, care a lichidat un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Flăcările au distrus circa 58 de metri pătrați din anexa de lemn.

Sursă: ISU Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.