VREMEA ÎN PERIOADA 3-6 MAI – Temperaturi de vară, dar cu averse și pericol de grindină

0
229

VREMEA ÎN PERIOADA 3-6 MAI Vremea va fi caldă miercuri, 3 mai, în toată ţara. Maximele vor trece de 28 de grade Celsius atât la câmpie, cât şi în zonele de deal, conform Digi24.

Însă, după prânz, vor creşte şansele de averse cu tunete şi fulgere în special în vest, nord-vest şi la munte, precum şi pe suprafeţe mai mici din centrul şi nord-estul ţării. Izolat se vor aduna cantităţi de apă de peste 15l/mp şi va cădea grindină.

Vremea instabilă va fi prezentă şi în perioada următoare, mai ales în jumătate de vest a ţării.

Ploile torenţiale vor mai apărea local şi în zonele centrale şi doar trecător în rest. Cum temperaturile vor fi în continuare ridicate şi vor trece de 25 de grade în fiecare zi, aversele vor fi însoţite de descărcări electrice şi va exista pericolul de apariţie a grindinei.

În timpul ploilor se va intensifica şi vântul.

În zilele următoare, noaptea vor fi cel puţin 10 grade Celsius și doar sâmbătă se vor înregistra maxime sub 25 de grade Celsius.

citeşte şi EVAZIUNE FISCALĂ – Doi oameni de afaceri sătmăreni, dați pe mâna justiției. Unul dintre ei are o firmă în Valea Chioarului

Vineri după-amiază va ploua în averse, cu tunete şi fulgere, dar și sâmbătă sunt condiţii de ploi de vară, de scurtă durată.

sursa INFO

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.