VREMEA DE REVELION – Meteorologii anunță temperaturi între -1 și 4 grade Celsius de Revelion

0
163

Revelionul cu zăpadă este o amintire tot mai îndepărtată. Iarna sfârșitului de an seamănă mai degrabă cu o primăvară timpurie.

Temperaturile sunt mai mari chiar și cu 10 grade Celsius față de cele normale pentru ultimele zile de decembrie. Iar lucrurile nu par să se schimbe prea mult nici în zilele următoare.

U ltima zi din acest an le aduce românilor o vreme neobișnuit de caldaă pentru sezonul rece. Iar pe cer se va vedea cum nu se mai poate mai bine spectacolul artificiilor.  Va fi senin cu temperaturi potrivite pentru o petrecere în aer liber.
În mod normal în noaptea dintre ani, ar trebui să fie temperaturi preponderent negative, dar se prognozează temperaturi ușor mai ridicate, cam de -1 – 0 grade în Capitală, în timp ce în restul teritoriului se pot atinge și 3 – 4 grade în partea de sud și sud-vest – meteorolog ANM, Oana Catrina.

Anul Nou va fi și el darnic la capitolul temperaturi ridicate.

Prima zi din anul 2018 va fi numai bună pentru o plimbare. În multe orașe, soarele va străluci pe cer, iar valorile  din termometre abia dacă vor coborî sub 9 grade celsius. De zăpadă se vor putea bucura doar cei care sunt la munte în această perioadă.

Iernile cu temperaturi ridicare și fără zăpadă nu sunt chiar o noutate absolută în țara noastră. În 2012, românii s-au putut bucura de zăpadă abia de la mijlocul lunii ianuarie.

Sursa info și continuarea, pe Știrile TVR.

 

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.