VOLEI. TURNEU AMICAL – Cupa Explorări a mers la Zalău

0
120

VOLEI. TURNEU AMICAL Cele patru formații participante, respectiv Unirea Dej, RK Kecskemet, VM Zalău şi Știința Explorări, au disputat în cadrul Cupei Explorări 2017 primele partide amicale de la reluarea pregătirilor.

Din acest motiv, evoluția competitoarelor a fost una oscilantă, fiecare echipă suferind cel puțin o înfrângere.

Trofeul a fost adjudecat de formația campioană, VM Zalău,  care, chiar dacă nu-i mai are în lot pe Gontariu sau Valkiers, a făcut transferuri interesante și se va bate și în acest an pentru câștigarea campionatului.

Zălăuanii au profitat și de lejeritatea cu care Unirea Dej a tratat ultimul meci cu Kecskemet, pe care l-a pierdut după ce a condus cu 2-0 la seturi.

Dejenii, care s-au clasat pe locul secund, au la ora actuală un lot valoros format din jucători experimentați.

Din sextetul de bază fac parte patru voleibaliști care au jucat la Explorări (Răileanu, Suson, Didorciuc și Coasă), dar și moldoveanul Vasile Talpă, un centru de 2,14 m înălțime

La Știința Explorări au evoluat pentru prima dată noile achiziții Vlad Negrean (revenit la echipă după trei ani, de la Universitatea Cluj), Codrin Mocanu (Unirea Dej), Dan Florea (VCM LPS Piatra Neamț) și Andrei Butnarui (LPS Piatra Neamț).

Gruparea băimăreană a pierdut jucători importanți în această vară și încearcă să se regrupeze cât mai rapid pentru a avea o evoluție corespunzătoare în viitorul campionat.

Ocupanta ultimului loc, RK Kecskemet, a lăsat o impresie bună, în ciuda tinereții majorității jucătorilor, excepție făcând Zoltan Kovacs (fost component al echipei Știința Explorări) și Zoltan David (a jucat în România la Tomis Constanța).

Meciurile turneului au fost arbitrate de băimărenii Sebastian Borota, Cristian Șerei și Radu Șindreștean.

Info stiintaexplorari.ro

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.