VOLEI MASCULIN. DIVIZIA A1 – Știința Explorări Baia Mare a pierdut acasă cu LMV Tricolorul Ploiești cu 0-3

0
108

VOLEI MASCULIN. DIVIZIA A1  Victorie logică obținută de LMV Tricolorul pe terenul Științei Explorări, în etapa a 19-a a campionatului Diviziei A1 de volei masculin.

Avertizați de victoria băimărenilor în fața Arcadei Galați, ploieștenii nu și-au asumat niciun risc și au jucat la capacitate maximă de la prima până la ultima minge.

Loading...

Oaspeții au servit excelent și, cel puțin în primele două seturi, i-au pus în mare dificultate pe băimăreni cu execuțiile lor.

Explorări a reușit să echilibreze jocul abia în setul 3, când a revenit de la scorul de 11-14, la 15-14. În continuare s-a mers, punct cu punct, până la scorul de 21-20. Până la urmă însă ploieștenii și-au impus punctul de vedere și au câștigat setul cu 25-23.

Chiar dacă au pierdut net acest joc, băimărenii au realizat faza meciului. În setul 3, la scorul de 20-20, ridicătorul Liviu Râpeanu a punctat printr-un atac din linia a doua. În condițiile în care a avut în față un blocaj format din trei adversari.

Conform programării inițiale, acest meci ar fi trebuit să se dispute la Ploiești, însă cele două formații au convenit să inverseze locul de desfășurare al partidelor din tur și retur.

„Suntem bucuroși pentru această victorie. Aici au pierdut SCMU Craiova și Arcada Galați, așa că cele trei puncte câștigate sunt foarte prețioase pentru noi”, a declarat Sergiu Stancu, antrenor principal LMV Tricolorul Ploiești.

VOLEI MASCULIN. DIVIZIA A1

„Am pierdut în fața unei echipe foarte valoroase, care a jucat cu o mare determinare. Din păcate nu am fost prea încrezători în șansele noastre la acest meci”, a spus Marius Botea, antrenorul principal al echipei Știința Explorări.

Explorări: Râpeanu 1p, Negrean 1p, Țuțea 8p, Nagy 3p, Lupu 8p (2 blocaje, un serviciu as), Mocanu 5p, Popovici (libero). Au mai jucat: Florea, Socaciu 4p și Butnaru. Antrenor: Sorin Pop.

Tricolorul: Carrasco 3p (2 blocaje), Lică 17p (2 blocaje, 2 servicii as), Dushkov 7p (2 servicii as), Bissette 7p (3 blocaje, un serviciu as), Jorna 11p (un blocaj), B. Olteanu 12p (2 servicii as), Kroiss (libero). A mai jucat: Kullo. Antrenori: Sergiu Stancu și Răzvan Constantinescu.

Au arbitrat: Cornel Gorban și Ioan Bârsan (Iași). Observator FRV: Mihai Ioanovici (Brașov).

sursa info Ştiinţa Explorări Baia Mare

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here