VITEZA EXCESIVĂ SANCŢIONATĂ – 19 permise de conducere reţinute şi sancţiuni de 100.000 de lei

0
72

VITEZA EXCESIVĂ SANCŢIONATĂ Poliţiştii rutieri au acţionat în acest weekend pe drumurile publice pentru a preveni şi combate producerea de accidente rutiere pe fondul vitezei excesive.

Au fost verificate peste 200 de autovehicule care se deplasau pe raza judeţului şi pentru neregulile constatate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 100.000 de lei.

Poliţiştii au fost prezenţi în trafic cu aparatura radar din dotare pentru combaterea vitezei excesive pe DN1C Baia Mare – Şomcuta Mare, DN18 Sighetu Marmaţiei – Moisei, pe raza municipiului Baia Mare şi oraşului Seini.

Toţi conducătorii auto depistaţi de poliţişti în timp ce conduceau autovehicule cu viteză peste limita legală au fost sancţionaţi contravenţional şi le-au fost reţinute permisele de conducere pentru 90 de zile.

Astfel, după ce au oprit pentru verificări peste 200 de autovehicule, au fost aplicate 188 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 100.000 de lei.

De asemenea, au fost reţinute 19 permise de conducere şi retrase două certificate de înmatriculare.

Poliţiştii atrag atenţie: depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

citeşte şi SITUAȚIE ÎNGRIJORĂTOARE LA REPEDEA – Primarul și Consiliul Local ar fi încercat să ancheteze polițiștii de frontieră și să limiteze atribuțiile acestora

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.