VITAL – Modificări la plata facturilor de apă

1
1145

S.C. VITAL S.A. își anunță clienții că datorită lucrărilor de modernizare a sistemului informatic, în perioada 06-10 noiembrie, vor avea loc întreruperi temporare pe diferite segmente de activitate, astfel:

Casieriile S.C.VITAL S.A. de pe raza județului Maramureș vor funcționa după programul normal, însă în data de 6 noiembrie, plata serviciilor de apă și canal, se va putea realiza numai cu prezentarea facturii pe luna pentru care se dorește efectuarea plății. De asemenea, plățile se vor putea efectua, ȋn această perioadă, la bănci sau prin serviciile PayPoint, Payzone.

Serviciul de plată online va fi indisponibil ȋn perioada 06 – 10.11.2015.

S.C. VITAL S.A. anunță că oprirea temporară are ca scop îmbunătățirea sistemului informatic, fapt ce va conduce la creșterea calității serviciilor oferite.

”Totodată, vă reamintim că vă stăm la dispoziție pentru informații suplimentare sau alte sesizări, la Dispeceratul SC VITAL SA tel: 0262 212550; 0262 215150, *1,*2.
Mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de aceasta situație!”, se arată în comunicatul de presă remis redacției actualMM.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Când va renunța Vital la ,,metoda,, facturilor estimative și exagerat de ,,umflate,, artificial ? ; deoarece este o metodă excrocherească . Când va plăti consumatorul apa , atât cât a consumat conform citiri contorului , în fiecare lună ? . Factura de apă consumată este mult mai mare decât facturile de gaz și curent . Să vă ferească Dumnezeu de răzbunarea poporului .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.