VIDEO: După Maia Morgenstern, Dragoş Bucur, apariţie dură într-un nou spot Salvaţi Roşia Montană!

4
193

După ce Maia Morgenstern şi-a rupt urechile, săptămâna trecută, într-un spot împotriva exploatării miniere de la Roşia Montană, a venit rândul lui Dragoş Bucur să apară într-un clip mai dur decât precedentul.
La fel ca şi Maia Morgenstern, Dragoş Bucur „donează“ tot aurul pe care îl are. După ce îşi dă jos verigheta şi cheasul, actorul pune mâna pe un cleşte şi-şi scoate o măsea.

Clipul a fost lansat ieri şi a făcut, până la data publicării acestui articol, 14.000 de afişări.

Spoturile au fost create de agenţia Papaya Advertising pentru campania Salvaţi Roşia Montană, derulată de organizaţia Alburnus Maior. „Un om valorează mai mult decât aurul pe care îl poartă. La fel şi o ţară“, este mesajul campaniei. (sursa: adevarul.ro)

Te-ar mai putea interesa

Loading...

4 COMENTARII

  1. si mie mi se pare dura si presupun ca este asa, pentru ca violenta atrage atentia. Dar oare asa se salveaza Rosia Montana, nu prin investitii?

  2. inca un spot socand, menit sa atraga vizualizari pe youtube? e trist ca asta conteaza, si nu argumentele sau localnicii din Rosia Montana!

  3. Daca la baia mare s-ar reporni combinatul, ar polua aerul sa nu se poata respira, copiii sa nu mai poata face sport afara, raul sasar ar mirosi inecacios cand l-ai traversa, asa cum era odata… etc. Ce ati face? Ai sta tu, subintelectualule, sa-ti numeri banii castigati din moarte, boli si cancer si ai asculta fericit manele? Probabil ca da!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.