VIDEO – CAMPANIE – Sprijin pentru SMURD. Paramedicii din turele libere vor fi in Real, Gold Plaza Baia Mare si Kaufland Sighet

0
285

Fundaţia pentru S.M.U.R.D. continuă în această perioadă campania privind redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit. Campania îşi propune atingerea unui obiectiv concret, punctual- achiziţionarea unui avion medical pentru urgenţe. Cumpărarea unui astfel de aparat de zbor, dotat ca atare, gândit pentru a fi o „ambulanţă aeromedicală”, care să pună la dispoziţia medicilor şi asistenţilor care îl deservesc tot ce este nevoie pentru protejarea vieţii pacientului, presupune un efort financiar susţinut şi mai multă bunăvoinţă din partea societăţii civile.

Printre judeţele care ar putea beneficia, pe viitor, de serviciile unui astfel de aparat se numără şi Maramureşul, datorită faptului că peste 70 la sută din relieful zonei este muntos şi greu accesibil.
Personalul S.M.U.R.D. Maramureş se alătură eforturilor de strângere a fondurilor necesare îndeplinirii obiectivului mai sus menţionat. Începând cu data de 09.03.2012, paramedicii din turele libere şi voluntarii S.M.U.R.D. din Baia Mare vor fi prezenţi în fiecare zi de vineri, între orele 16.00 şi 19.00, în incinta hypermarket Real, unde îi vor ajuta pe cei ce vor să redirecţioneze 2% din impozitul pe venit să completeze, pe loc, formularele necesare. În zilele de duminică, între orele 16.00 şi 19.00, paramedicii şi voluntarii se vor afla în incinta Gold Plaza.
În Sighetu Marmaţiei, personalul S.M.U.R.D. va fi prezent, în acelaşi scop, în fiecare zi de marţi, între orele 12.00-18.00, în incinta Carrefour Market, iar sâmbăta- la supermarket Kaufland, între orele 10.00-16.00.

VEZI VIDEO CAMPANIE

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.