VIDEO – AquaSport DruRelax, singurul centru de natatie, spa & wellness din Maramures si-a deschis portile (P)

0
1484

AquaSport DruRelax, singurul centru de natatie, spa & wellness din Maramures, este locul ideal pentru toti cei care vor să facă sport ori să se relaxeze într-un mediu plăcut. Inaugurarea AquaSport DruRelax a avut loc astazi 27 septembrie 2013, la mai putin de un an de la începerea lucrărilor de extindere. Evenimentul s-a desfăsurat la sediul centrului, situat în localitatea Tăutii Măgherăus, strada 3, numărul 40, pe panta de la Dura.

Loading...

Invitati speciali au fost Cristian Balaj – arbitru international si presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal Maramures, Ovidiu Ioanitoaia – jurnalist sportiv, Nicolae Banicioiu, ministrul Tineretului si Sportului, precum si primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches.

La deschiderea oficială a participat si fostul ministrul al Turismului si Dezvoltarii, Elena Udrea, senatorii Ciprian Rogojan, Liviu Marian Pop, Sorin Ovidiu Bota, deputati ai Maramuresului, sefi ai unor institutii din judetul Maramures. Ceremonialul a fost coordonat de edilul orasului Tautii Magheraus, Anton Ardelean. Panglica a fost taiata de administratorii centrului, ministrul Banicioiu si de cei doi primari: Catalin Chereches si Anton Ardelean. A urmat o vizita a Centrului AquaSport DruRelax iar langa bazin doi preoti au sfintit singurul centru de natatie, spa & wellness din Maramures.

CITESTE AICI TOATE INFORMATIILE DESPRE AquaSport DruRelax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.