VIDEO – ACTUALIZARE 2 – O fetita de 3 ani din Cavnic cu arsuri este transportata cu elicopterul SMURD in Bucuresti. A aterizat pe Stadionul Dinamo

0
364

google.ro - arhiva

In urma cu putin timp la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare a fost aterizat un elicopter SMURD pentru a prelua un pacient in varsta de trei ani ce a suferit arsuri in urma unui accident casnic. Directorul medical al Spitalului Judetean, dr. Radu Dragos a declarat ca fetita va fi dusa la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti. Acesta a precizat ca micuta a fost adusa ieri la spital si s-a decis transferul acesteia la Bucuresti pentru tratament de specialitate.

ACTUALIZARE 1

„Fetita a suferit arsuri de gradul II pe aproximativ 15-20% din suprafata corporala cu lichid fierbinte. In baza protocolului pe care il avem cu Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti s-a decis transferul acesteia” a declarat dr. Radu Dragos, director medical Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. Conform unor informatii micuta este din Cavnic. Protectia Copilului Maramures sau Politia nu au demarat o ancheta pentru ca nu medicii nu au constatat ca micuta nu ar fi fost ingrijita corespunzator sau neglijata. A fost pur si simplu vorba despre un nefericit accident.

ACTUALIZARE 2

La ora 15.40 elicopterul SMURD a aterizat pe stadionul Dinamo din Bucuresti, de unde a fost preluata de un echipaj medical SMURD si transportata la Spitalul „Grigore Alexandrescu”. Medicul coordonator SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, a declarat pentru Antena 3 ca fetita este stabila si nu au fost probleme pe timpul zborului.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.