VICTOR PONTA REVINE ÎN POLITICĂ – Fostul premier anunță că va activa într-un partid nou

2
201

VICTOR PONTA REVINE ÎN POLITICĂ Fostul premier și șef al PSD, Victor Ponta, anunţă că, din toamnă, va activa într-un partid nou, potrivit Știri.TVR.ro.

Loading...

VICTOR PONTA REVINE ÎN POLITICĂ Victor Ponta, anunţă că, din toamnă, va activa într-un partid nou.

Într-o postare pe Facebook, el precizează că va fi vorba de un alt partid, decât cele care fac parte acum din Parlament. Victor Ponta a fost exclus din PSD, la fel ca Sorin Grindeanu, în momentul declanşării scandalului care a dus la moţiunea de cenzură împotriva guvernului precedent.

Totuşi, de ceva timp, mai multe voci dădeau drept sigură crearea unei noi formaţiuni politice, în jurul lui Victor Ponta şi a lui Daniel Constantin, cel care a fost exclus din ALDE.

Într-o postare pe Facebook, el precizează că va fi vorba de un alt partid, decât cele care fac parte acum din Parlament. Victor Ponta a fost exclus din PSD, la fel ca Sorin Grindeanu, în momentul declanşării scandalului care a dus la moţiunea de cenzură împotriva guvernului precedent. Totuşi, de ceva timp, mai multe voci dădeau drept sigură crearea unei noi formaţiuni politice, în jurul lui Victor Ponta şi a lui Daniel Constantin, cel care a fost exclus din ALDE.

Sursă info și foto.

2 COMENTARII

  1. Pro Prabusirea.Oricum a fost penibil prin baricadarea in sediul guvernului alaturi de cei doi looseri,iar daca mai punem tupeala in vie avem imaginea unui alt prostanac.Cand i-a sapat groapa prostanacului nu s-a gandit ca-i va veni randul.

    • Doar partidul e nou in rest vanatorii de ciolan sunt tot aia vechi.Pe plan local e la conducere,un vechi motanist, unul care se parasuteaza in orice satelit politic,ca dade dade.Spui Constantin a lui Felix Motanul si ai imaginea lingailor politici.Cum ar spune Gerfield,ce lingau!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.