VICTIMA, ÎN COMĂ – Povestea bărbatului aruncat ieri în râul Săsar: venise de la Brașov să-și cunoască iubita

2
5006

VICTIMA, ÎN COMĂ  Apar noi informații referitoare la cazul petrecut ieri în Baia Mare, când un bărbat a fost aruncat de pe podul Culturii direct în albia răului Săsar.

Loading...

Victima a fost purtată de apele învolburate sute de metri până când pompierii militari din Baia Mare au reușit să o scoată la mal.

Medicii l-au resuscitat pe bărbat și au reușit să îl salveze. Acum este internat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, fiind în comă, arată jurnalistul Vasile Dale.

Imediat un bărbat și o femeie au fost încătușați de poliție. Aceştia vorbeau incoerent și s-au dezbrăcat în văzul mulțumii. Amândoi sunt suspecți că l-ar fi aruncat pe bărbat în apă.

Deși oficial anchetatorii se feresc să spună ce s-a întâmplat, sursele noastre au dezvăluit o poveste de-a dreptul halucinantă. Victima este un bărbat în vârstă de 37 ani din Brașov.

El a cunoscut-o pe băimăreanca în vârstă de 23 de ani săptămâna trecută pe internet, pe o pagină de socializare. După zile de discuții online s-a hotărât să vină în Baia Mare să își întâlnească iubita.

Ajuns în Baia Mare, brașoveanul a avut parte de o surpriză neplăcută. Se pare că la întâlnirea cu iubirea vieții și-ar fi făcut apariția fostul iubit al acesteia, un băimărean în vârstă de 43 ani. Nu se știe exact ce anume s-a întâmplat între cei trei, pentru că anchetatorii nu s-au putut înțelege cu suspecții.

Acestora le-au fost prelevate probe de sânge pentru a se stabili dacă au consumat droguri, apoi anchetatorii au hotărât să fie internati la Psihiatrie Adulți din cadrul Spitalului Municipal Sighet pentru a se efectua o expertiză psihiatrică de specialitate.

Ştire în actualizare

Sursa info Vasile Dale

citeşte şi RESUSCITAT DE ECHIPAJELE DE SALVARE! – Bărbat aruncat în râul Săsar de pe Podul Culturii din Baia Mare. Suspecții, două persoane drogate, prinși de polițiști

 

2 COMENTARII

  1. no bine ma ciomule iti vine iubitul sa te vada si tu il arunci de pe pod?spritzingusu-i asa de gelos?inseamna ca esti meseriasa,si in fatza si in spate.ha,ha,ha……

  2. Niciodata Cosmin R. nu a fost și nu va fi capabil nici măcar sa insulte o persoana, daramite s-o arunce peste balustrada unui pod. Nu cred c-ar fi făcut așa ceva chiar dacă oricine i-ar fi hărțuit așa zisa fostă iubită. Este un tip cerebral care după moartea tatălui său sa închis in el și și-a închis chiar și afacerea doar ca sa se regăsească in liniște, singur undeva pe un drum ales de el. De fiecare data când am vizitat Baia Mare mi-a făcut o deosebita plăcere sa ma întâlnesc cu Cosmin ca sa discutam de la om la om. Este un băiat cu foarte multe calități bune care nu se poate despărți de dragostea și respectul ce la purtat față de tatăl său de parcă și acum refuză moartea tatălui său. Cât despre fostele lui iubite, cred ca niciodată după moartea tatălui său nu a mai arătat un real interes pentru vreo femeie deci implicit nu pot sa cred ca el ar fi avut ceva de împărțit cu bărbatul din Brașov. Chiar din contra, in urma concluziei celor citite din articolele reporterilor, înclin sa cred ca dacă respectiva doamna ar fi avut ceva de împărțit cu respectivul iubit virtual, Cosmin nu i-ar fi ținut partea femeii, ba mai mult ar fi încercat sa aplaneze situația fiindcă nu-i place violența.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.