VEȘTI PROASTE PENTRU DRAGNEA – Ambasadorul SUA desfiinţează legea anti-defăimare

1
386

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, afirmă luni, într-o declaraţie de presă, referindu-se la proiectul de lege privind promovarea demnităţii umane şi toleranţei faţă de diferenţele de grup, că protejarea libertăţii de exprimare este un aspect fundamental al unei societăţi democratice sănătoase.

„Referitor la proiectul legislativ cu titlul ‘Proiect de Lege privind promovarea demnităţii umane şi toleranţei faţă de diferenţele de grup’, politica Guvernului Statelor Unite ale Americii este clară. Protejarea libertăţii de exprimare, chiar şi în cazurile în care exprimarea aleasă ofensează, este un aspect fundamental al unei societăţi democratice sănătoase. Condamnăm discriminarea şi ura, dar în acelaşi timp ne opunem legilor care interzic exprimarea ofensatoare cu preţul libertăţii de exprimare. Aşa cum a declarat preşedintele Obama: ‘Cea mai puternică armă împotriva discursului instigator la ură nu este reprimarea, ci libertatea de exprimare, voci ale toleranţei care se ridică împreună împotriva bigotismului…”, subliniază Hans Klemm.

Sursa: stiripesurse.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Era un proiect total comunist de tip Coreea de Nord,dorit de catre reminiscentele ciumei rosii.Doar SUA ne mai putea salva prevalându-se de Primul amendament din Constitutia SUA care interzice Congresului sa voteze legi prin care sa se instituie o religie oficiala de stat sau prin care o religie este preferata in locul alteia, sa promulge legi prin care s-ar impiedica libertatea religioasa sau legi care sa ingradeasca libertatea de exprimare si libertatea presei. Imi doresc sa se stipuleze clar si in Constitutia noastra aceasta interdictie pentru puterea legislativa de a da vreodata o lege care sa ingradeasca aceste libertati!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.