VA FI OPERAT – Primarul Cătălin Cherecheș va fi supus unei intervenții chirurgicale în cursul dimineții de joi

0
4339

VA FI OPERAT  Primarul municipiului Baia Mare a ajuns miercuri, 3 iulie 2019, la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare. Acesta se afla în ședință operativă cu doi directori din Primăria Baia Mare (comisarul șef Dorin Coste, directorul general al Direcției de Acțiune Civică și Marius Aoșan, directorul executiv al Direcției Utilități Publice) când a început să acuze dureri abdominale puternice.

Cătălin Cherecheș a fost supus unor investigații amănunțite, fiind consultat de către doctorul Marius Brândușe, medic primar chirurgie generală. În urma investigațiilor s-a constatat că este vorba de o afecțiune mai veche ignorată de pacient, cu potențial major de a genera complicații, recomandarea medicului fiind ca în dimineața zilei de joi, 4 iulie, să se realizeze o nouă evaluare medicală urmată de o intervenție chirurgicală.

Pe lângă că poartă pe picioare, de câțiva ani, o afecțiune care poate genera complicații, în pofida faptului că a ajuns de urgență la spital, Cătălin Cherecheș nu se dezice de încăpățânarea celebră și a ales să refuze internarea, urmând să revină înaintea operației la spital. Dr. Marius Brândușe a recomandat repaus complet sub supraveghere medicală până la momentul intervenției, Cătălin Cherecheș a ales însă să rămână la domiciliu sub supravegherea medicală a mamei sale, Dr. Viorica Cherecheș, medic de înalt prestigiu.

În cursul dimineții de joi, 4 iulie, Cătălin Cherecheș va fi supus unei intervenții chirurgicale efectuate de medici specialiști din cadrul Spitalului Județean din Baia Mare. Nu se cunosc foarte multe detalii cu privire la afecțiunea de care suferă primarul, știm doar că este vorba despre ceva care poate da complicații, respectiv că intervenția nu este tocmai una ușoară.

Vă vom ține la curent cu informații despre acest subiect.

 

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.