ÎN ULTIMELE 24 DE ORE – Peste 8.300 pachete țigări confiscate de polițiștii de frontieră

0
190

ÎN ULTIMELE 24 DE ORE Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în PTF Siret și la frontiera verde, peste 8.300 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

În 27 decembrie, în jurul orei 05.00, în PTF Siret, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat Vasyl H., de 20 de ani. El conducea un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Polonia.

Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Au fost descoperite ascunse şi nedeclarate, în rezervorul și în două dintre roțile autoturismului, 950 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Ţigările, în valoare de peste 1.330 lei, au fost ridicate în vederea confiscării. Cetățeanul ucrainean a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 7.000 lei.

Şi polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vișeului au descoperit mai multe colete care conțineau țigări de proveniență ucraineană.

Coletele conţineau 7.357 pachete cu țigări, marca Marble. Valoarea lor se ridică la peste 86.000 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost confiscată. Cercetările continuă în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Informaţii furnizate de ITPF Sighetu Marmaţiei

citeşte şi CONCERT DE ANUL NOU – Opera Group Project va încânta băimărenii în prima zi din noul an, la Catedrala Ortodoxă Episcopală

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.