ACTUALIZARE: VEZI VIDEO – Primarul Cătălin Cherecheș a DESTITUIT conducerea Urbis!

4
8689

Conducerea societății Urbis a fost destituită joi, 3 octombrie 2019, de către primarul Cătălin Cherecheș.

În cursul zilei de astăzi, după ședința extraordinară a Consiliului Local Baia Mare, va fi numită o nouă conducere. Vom reveni cu amănunte.

 

Actualizare:

Primarul Cătălin Cherecheș a explicat, în cadrul unui Live publicat pe pagina sa de pe rețeaua de socializare Facebook, motivul pentru care a luat decizia destituirii conducerii URBIS. De asemenea, a prezentat și alte subiecte legate de această temă.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

4 COMENTARII

  1. Poi daca de anul viitor vrei sa faci transport gratuit cu ce fonduri vei susține această măsură domnule primar.salarii combustibil, consumabile???!!!

    • Pai sunt o gramada ce nu cumpara bilet nici acum, apoi se economisesc o gramada de bani cu salariile controlorilor, vanzatorilor de bilete, intretinerea, iluminatul si incalzirea chioscurilor, tiparirea biletelor etc.

  2. UNDE E DESTITUIREA? NU AVETI PROPRIETATEA TERMENILOR…ORI II DEMITI ORI ISI DAU DEMISIA! GARGARA PROPAGANDISTICA

  3. Mda… bade cataline , de curand ai vrut demiterea , dizolvarea societatii drusal, demiterea conducerii politiei locale si acum ,, necajitii ,, de la urbis … de 30 de ani doar distrugeri si demisii la nivel national … Eu cred ca a venit timpul si pt. a face ceva concret, adica Infrastuctura[ autostrazi], Parcuri Industriale si Investitori seriosi … cine raspude de aceste 3 lucruri, cine trebuie demis , cine cauta,, vinovati ,, pt. amatorii din politica ???!!! … Concluzia este simpla … ,, Pomul se cunoaste dupa roade si omul dupa fapte ,, … P.S. apropo de destituiri , Vital S.A. trebuie sa fie cap de afis !!! [ apometrele cu semnul intrebarii ] …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.