ULTIMA ORĂ: PE SURSE – Trupul micuței violată și ucisă la Combinat va fi deshumat. Probele ADN ar fi fost prelevate incorect

2
3020

ULTIMA ORĂ: PE SURSE rupul Esterei, micuța violată și omorâtă cu bestialitate în Baia Mare, va fi deshumat. Probele ADN nu sunt concludente, deoarece nu s-au prelevat corect!

Loading...

Sunt aproape două săptămâni de când a fost omorâtă micuța Estera.

Cercul suspecților s-a restrâns la 6 indivizi, ancheta bate însă pasul pe loc.

Conform unor surse ale jurnalistului Vasile Dale, probele ADN nu sunt concludente, deoarece nu s-au prelevat corect, astfel că trupul Esterei va fi deshumat pentru a se recolta noi probe.

Părinții fetei sunt foarte amărâți, ei au declarat că sunt supărați, nimeni nu-i caută, niciun psiholog n-a luat legătura cu ei. Cei mai afectați sunt cei doi frați, cei care au găsit-o pe Estera, în clădirea dezafectată.

Mama a declarat: “Cum o chinuit-o pe fetița mea, n-a avut suflet, n-a avut milă”.

Știre în curs de actualizare.

 

Sursă info: Vasile Dale

2 COMENTARII

  1. Asta e vina primarului Cătălin Cherecheș că ea băgat pe acești țigani la Cuprom la moarte …ea băgat în Cuprom in clădirea dezafectată. Domnule primar Cătălin Cherecheș de unde veți platii cei 10.000 de lei ..că nu plătiți din banii dumneavoastră și din banii cetățeanului că ne înșelați la căldură de acolo o să plătiți domnule primar Cătălin Cherecheș .Domnule primar Cătălin Cherecheș țiganii nu v-a intra în plasă la dumneavoastră din păcate. 😂😂😂😂🤣

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.