ACTUALIZARE/ ALERTĂ ÎN BAIA MARE – Doi frați s-au aruncat de la etajul 5, pe bd-ul Traian

0
12647
Foto: Vasiledale.ro

ALERTĂ ÎN BAIA MARE    Salvatorii și polițiștii băimăreni sunt în alertă. Două persoane au căzut de la etajul 5 al blocului cu numărul 15 de pe bd-ul Traian din Baia Mare, în urmă cu câteva minute.

Potrivit VasileDale.ro, se pare că cele două persoane sunt frați. Din păcate, unul dintre ei a decedat iar celălalt se află în stare critică.

Se pare că cei doi ar fi recurs la acest gest pentru că nu ar mai fi putut să-și plătească taxele.

ACTUALIZARE:

Surse ale ActualMM.ro arată că cei doi frați care s-au aruncat azi de la etajul 5 se numesc Marius și Adrian T. Din nefericire, pentru cel mai învârstă dintre cei doi, Marius, viața s-a sfârșit brusc, echipajele de salvatori ajunse la fața locului nemaiputând să facă nimic pentru el.

Marius era angajat ca barman într-un local din zona Parcului Mara din Baia Mare, iar azi, în momentul producerii tragediei, era liber de la muncă. Nu a dat de bănuit nimănui că ar putea recurge la acest gest extrem.

Adrian a fost preluat de către echipajul SMURD în stare critică și transportat de urgență la Spitalul Județean din Baia Mare, efectuându-se inclusiv manevre de resuscitare. Starea lui este în continuare gravă, însă trăiește.

Știre în curs de actualizare.

 

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.