UCISĂ DIN GELOZIE – Un bărbat din Gorj și-a omorât soția cu sânge rece

0
302

UCISĂ DIN GELOZIE  Un bărbat din comuna gorjeană Ioneşti şi-a ucis soţia, în urma unei crize de gelozie. Individul băuse bine şi s-a luat la ceartă cu soţia sa, iar la un moment dat a pus mâna pe cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie în mod repetat în zona toracelui, abdomenului, dar şi în mâini şi picioare. Femeia a murit încercând să iasă din casă pentru a striga după ajutor.

Oribila crimă s-a petrecut într-una din diminețile trecute, însă, deși ziua abia începuse soţul gelos consumase deja băuturi alcoolice în cantităţi considerabile. Pe fondul consumului de alcool, dar şi al crizelor de gelozie, bărbatul a pornit o discuţie contradictorie cu soţia sa, iar la un moment dat a pus mâna pe cuţit şi a înjunghiat-o pe aceasta în mai multe zone ale corpului. Femeia nu a rezistat hemoragiei produse de plăgi şi s-a stins în apropierea locuinţei, scrie Impact in Gorj.

„Pe fondul geloziei şi al consumului de alcool, inculpatul Gabor Bălan Dorel a angajat o discuţie contradictorie cu soţia sa şi în acest context, a început să o lovească pe aceasta în mod repetat cu un cuţit cu lungimea totală de 36 cm şi lama de 23 de cm, provocându-i mai multe plăgi la nivelul toracelui, al abdomenului, dar şi al braţelor şi membrelor inferioare. Urmare a leziunilor severe suferite, victima nu a mai reuşit să se deplaseze decât în imediata apropiere a imobilului casă de locuit, unde în final a căzut în stare de inconştienţă”, a declarat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit chiar de mama acesteia, care locuia împreună cu ea. Poliţiştii l-au reţinut pe inculpat, iar magistraţii au dispus arestul preventive al acestuia pentru 30 de zile, informează Libertatea.

Sursă info.

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.