UCIS PENTRU O FATĂ – Băiat de 16 ani din Vrancea bătut de o gașcă de adolescenți până la moarte. Aceștia l-au abandonat apoi într-un șanț

0
479

UCIS PENTRU O FATĂ  Adolescentul de 16 ani a fost găsit mort într-un şanţ într-o localitate din Vrancea. Din primele informații ale anchetei reise că acesta a fost bătut până la agonie de o gaşcă de adolescenţi şi aruncat pe marginea drumului.

Scenele petrecute pe străzile comunei Ploscuţeni par desprinse dintr-un film de groază: „E bătut, sigur e bătut şi adus aici. Aruncat aici. Eu dimineaţă când l-am văzut avea o lovitura aici la maxilar. Adidaşii la un metru săriţi”, a spus un localnic șocat, potrivit observator.tv.

Au mai fost nişte martori care au văzut când l-a bătut. Au coborât vreo două-trei persoane dintr-o maşină”, a declarat primarul comunei, Ştefan Solomon.

Adolescentul ar fi fost urmărit, după ce s-a despărţit seara, de prietena lui: „Avea o prietenă pe aici, în zona asta. Şi, probabil, şi de acolo a plecat conflictul ăsta”, a adăugat Solomon.

Fata i-ar fi lăsat băiatului ucis o ultimă declaraţie de dragoste pe Facebook: „Te iubesc. Să te odihnește în pace.”

Sătenii vorbesc despre un conflict mai vechi care ar fi existat între adolescent şi tinerii care l-au ucis. Un grup de tineri despre care se spune că a răspândit frică printre localnici. Criminaliştii au luat probe de la locul faptei şi i-au găsit repede pe agresori, trei dintre aceștia fiind deja capturați.

Un tânăr de 19 ani, din satul Argea, comuna Ploscuteni, a fost reținut sâmbătă seară și va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. „În cauza se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte”, a spus procurorul Paul Mihăilă.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.