TURNEUL SPERANȚELOR – Trei maramureșeni selectați pentru următoarea etapă

0
324

TURNEUL SPERANȚELOR  Trei maramureșeni sunt selectați pentru următoarea etapă din cadrul Turneului Speranțelor, etapă care va avea loc în 10 mai, la Zalău.

Turneul Speranțelor este o competiție organizată de Federația Română de Fotbal și asociațiile județene de fotbal din România, destinată fiind jucătorilor născuți în 2004.

Scopul este acela de a crea un lot lărgit pe regiuni, format din jucători tineri cu potențial pentru constituirea echipei naționale la această categorie de vârstă.

În prima fază au fost stabilite opt regiuni, județul Maramureș făcând parte dintr-o regiune cu Bistrița, Satu Mare,Sălaj, Bihor și Cluj.

Circa 30 de copii născuți în 2004 și provenind de la ASF Kiss Baia Mare, Plimob Sighetu Marmației, Sporting Recea și Minaur Baia Mare au fost rulați în cele 10 partide disputate de selecționata județului.

În 24 aprilie, selecționata Maramureșului la această categorie de vârstă a evoluat în Carei, alături de echipe similare din Satu Mare și Bihor.

Trei jucători din județul nostru au fost aleși pentru etapa viitoare, care se va disputa în Zalău, în 10 mai.

Este vorba despre: Bogdan Varga (ASFC Kiss Baia Mare), Cosmin Kovacs (Plimob Sighetu Marmației) și Andreas Mureșan (Sporting Recea).

Copiii vor fi însoțiți de antrenorul Dănuț Sabou și de referentul zonal din Maramureș, Emil Kemenes.

sursa info www.frf-ajf.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.