TUPEU FĂRĂ MARGINI – A mințit că vine din partea primăriei din Baia Mare și a lăsat o femeie fără banii din casă

0
680
Sursă foto: https://www.mesagerulhunedorean.ro

TUPEU FĂRĂ MARGINI  Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au întocmit dosar penal şi desfăşoară cercetări pentru identificarea şi tragerea la răspundere a unui bărbat care a înşelat o femeie din municipiu şi i-a furat o sumă de bani din locuinţă.

Primele investigaţii efectuate au relevat faptul că ieri, 30 mai, în jurul orei 15.30, bărbatul a bătut la uşa unui apartament de pe bulevardul Unirii şi i-a spus proprietarei că trebuie să-i ofere un set de oale, cadou din partea primăriei.

Femeia, în vârstă de 80 de ani, i-a permis acestuia accesul în apartament, a primit “cadoul”, însă la scurt timp după ce bărbatul a plecat şi-a dat sema că dintr-o geantă care era pe canapea îi lipseşte suma de 600 lei.

După ce au fost sesizaţi cu privire la aceste aspecte, poliţiştii au întocmit dosar penal şi desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de înşelăciune şi furt.

Atragem încă o dată atenţia asupra faptului că riscaţi să deveniţi victime atunci când permiteţi accesul unor persoane necunoscute în locuinţă! Fiţi precauţi de fiecare dată când vă bat la uşă persoane care pretind că reprezintă diferite instituţii, oferă diferite servicii, oferă spre vânzare diferite produse sau atunci când vă sunt oferite premii, cadouri! În cazul în care deveniţi victime, sesizaţi de urgenţă poliţia!

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.