TRAGEDIE ÎN MARAMUREȘ – Copil de 11 ani, mort după ce s-a înecat într-o balastieră. Medicii au încercat să-l resusciteze ore întregi

0
1152

TRAGEDIE ÎN MARAMUREȘ    Tragedie fără margini pentru doi părinți din localitatea maramureșeană Câmpulung la Tisa, după ce fiul lor de numai 11 ani a murit înecat.

Întregul incident a avut loc ieri, 14 iunie. Un băiețel în vârstă de numai 11 ani s-a dus la scăldat, împreună cu alți copii, într-o balastieră din localitate. După un timp, acesta a dispărut în apele adânci.

Văzând că nu mai iese la suprafață, ceilalți copii au dat alarma. La scurt timp, un echipaj de scafandrii din cadrul ISU Maramureș au ajuns la fața locului și au început imediat căutările băiețelului. Pompierii au reușit să îl găsească într-un timp relativ scurt, astfel că l-au transportat imediat la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Medicii au încercat din răsputeri să-i salveze viața copilului, resuscitându-l timp de peste patru ore. Din păcate, însă, eforturile medicilor au fost în zadar, aceștia fiind nevoiți să declare decesul băiețelului în jurul orei 19:00.

 

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.