TRAFIC – DN18B Dej –Rohia, BLOCAT. Zeci de elevi nu au putut ajunge la școală

2
3247

Șoferia nu este pentru oricine. Asta a dovedit în această dimineață șoferul unui TIR înmatriculat în județul Buzău. Acesta a reușit „performanta” de a bloca Drumul Național 18B, la ieșire din Rugășesti.

Din spusele șoferului, acesta intenționa să ajungă la Târgu Lăpuș, dar și-a dat seama prea târziu că „Drumul lui Pintea” are limită de gabarit, moment în care a vrut să întoarcă.

Din nefericire pentru el, șoseaua mult prea îngustă l-a obligat să ajungă cu roțile remorcii pe iarba dinafara părții carosabile, dar a rămas împotmolit de-a latul drumului, blocând circulația.

dej2

În tot acest timp, zeci de elevi care erau transportați cu autobuzele la școlile din Dej au fost nevoiți să aștepte în coloane, deoarece pe lângă TIR-ul blocat puțeau trece doar autoturismele. În cele din urmă, după aproape două ore de așteptare, firmele de transport au trimis alte microbuze de la Dej, transportându-i pe elevi la școală, abia în jurul orei 9.

În zonă este așteptat un utilaj de mare tonaj care să readucă TIR-ul pe șosea.

Sursa: dejeanul.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Drumul respectiv nu are gabarit pentru camioane. Intreb atunci(retoric, poate): este legal ca a fost incadrat drept DRUM NATIONAL? Sau a fost doar hatarul lui „Mircea Man o mie de marci” ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.