ŢEAPĂ DE 2.700 DE LEI – A plătit o căruţă de bani pentru un rebut

1
1315
sursa foto: ph-online.ro

ŢEAPĂ DE 2.700 DE LEI . Sâmbătă, 1 octombrie, un bărbat din Seini a sesizat poliţia că a fost înşelat. Acesta a declarat că la data de 30.09.2016 a comandat un laptop în valoare de 2 700 de lei de pe un site.

În următoarea zi, la primirea coletului, bărbatul a achitat curierului contravaloarea produsului şi încă 20 de lei taxe de transport.

După ce a deschis coletul, seineanul şi-a dat seama că a fost înşelat întrucât nu a primit laptopul comandat ci un dispozitiv electronic vechi.

ŢEAPĂ – Maria Dragomiroiu n-a văzut niciun leu de pe ultimul album
Poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea recuperării prejudiciului şi identificării autorilor, sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

ȚEAPĂ – Români din Valencia au câștigat 300.000 de euro prin înșelăciuni pe Internet

Pentru a evita să deveniţi victimele unor astfel de înşelăciuni, atragem atenţia cu privire la modul de achiziţionare a bunurilor de pe diverse site-uri de internet.

Verificaţi dacă site-ul de pe care comandaţi produsele este de încredere, dacă oferă date de identificare complete – contact, adresă, cod de înregistrare fiscală, dacă precizează condiţiile de livrare şi plată!
Este indicat să nu se formuleze niciun formular online în care se cer datele personale
Folosiţi un serviciu de curier cu plata ramburs, ce permite deschiderea coletului la primire, asigurându-vă astfel că aveţi în colet produsul comandat!

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.