TALHARIE – Sase indivizi au legat un batran din Inau si l-au jefuit. Patru suspecti sunt din Baia Mare iar doi din satul Fauresti

0
120

În noaptea de 5/06 aprilie, la ora 01,30, Poliţia a fost sesizată   prin S.U.A.U. 112, de către un bărbat de 69 ani, care locuia într-un imobil izolat din localitatea Inău, despre faptul că a fost victima unui furt comis prin acte de violenţă. În acea noapte, în jurul orei 00,30, bătrânul a fost surprins de mai multe persoane care, prin acte de violenţă, l-au imobilizat. După aceasta, suspecţii au pătruns în imobil, de unde au sustras mai multe bunuri şi suma de 450 lei, valoarea prejudiciului reclamat fiind de 700 lei. După plecarea agresorilor partea vătămată a reuşit să se dezlege şi s-a deplasat la un vecin, aflat la o distanţă de1 km, de unde a apelat la poliţie. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au condus partea vătămată la spital întrucât prezenta urme de agresiune pentru care medicul legist a stabilit 7-8 zile de îngrijiri medicale necesare vindecării.

Cercetările au fost preluate de Serviciul de Investigaţii Criminale, din cadrul I.P.J. Maramureş iar specialiştii judiciarişti şi criminalişti au început munca pentru identificarea suspecţilor implicaţi în această cauză complexă.

Au fost identificaţi şi reţinuţi patru bărbaţi, cu vârste de 31, 34, 41 şi 48 de ani, doi din Baia Mare şi doi din Copalnic Mănăştur, satul Fauresti.  Suspecţii au fost prezentaţi Instanţei care a dispus faţă de ei arestarea preventiva pe o perioadă de 29 zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. În continuare se desfăşoară activităţi specifice pentru stabilirea tuturor participanţilor la această faptă şi tragerea lor la răspundere în faţa legii.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.