SPECTACOL CARITABIL – Loredana va susține la New York un concert în beneficiul copiilor din România

0
168

Loredana va susține, vineri, 13 mai, cu începere de la ora 19,00, un concert caritabil la New York, în beneficiul Asociației Curtea Veche, pentru dezvoltarea programului național de lectură „Cărțile copilăriei”, care are drept scop promovarea cititului de plăcere în rândul copiilor și combaterea analfabetismului în rândul elevilor din satele românești.

Potrivit unui comunicat al ICR New York, artista va încânta publicul cu piese precum: „O fată singură în noapte”, „Trandafir de la Moldova”, „Mărioară de la Gorj”, „Extravaganza”, „Zig Zagga”, „Apa”, cu reinterpretări din repertoriul Mariei Tănase și multe alte melodii prezentate în limbile română și engleză.

„Mama a fost învățătoare și, în casa noastră, cartea și școala au fost mereu prețuite. Tatăl meu este un prolific scriitor de cărți pentru copii și aveam mereu în preajma noastră volume. Și când a apărut Elena, fiica mea, am continuat să-i transmitem dragostea pentru lectură și i-am citit povești, ani la rând, înainte de culcare. Cred în puterea cărților și dacă, prin munca mea, pot ajuta să ajungă cât mai multe volume la copiii cărora li se poate schimba radical viața după o lectură importantă, am să fiu mereu cu tot sufletul prezentă și vă invit să vă alăturați și voi acestei cauze! ‘Imaginarium’, spectacolul meu, este despre a-ți imagina cele mai nebunești vise și a găsi căi pentru a le îndeplini”, a declarat Loredana, citată în comunicat.

continuarea pe agerpres.ro

foto arhivă

 

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.