SPAS ÎI EVACUEAZĂ PENTRU NEPLATĂ – O familie de romi din Baia Mare protestează cu ploșnițe împotriva autorităților locale

5
2583

SPAS ÎI EVACUEAZĂ PENTRU NEPLATĂ  O familie asistată social din Baia Mare a protestat azi, în faţa Serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS) din Baia Mare. Cei câţiva membri ai familiei se plâng de condiţiile în care trăiesc în locuinţa socială. Ca dovadă, femeia a prezentat un mic flacon în care a pus ploşniţe.

Reprezentanţii SPAS au explicat situaţia familiei şi au spus că aceştia urmează să fie evacuaţi din cauza datoriilor, potrivit Adevărul.ro.

Oamenii se plânge de spaţiul de locuit pe care primăria i l-a pus la dispoziţie şi spun că e mic şi mizerabil. De asemenea, pentru a justifica, femeia a adus un mic borcănel în care a adus ploşniţe, pe care le-a expus în faţa sediului SPAS. Ea spune că are 14 copii, dintre care cinci mai sunt acasă, ceilalţi fiind deja la casele lor.

Cei patru adulţi şi câţiva copii care au fost prezenţi la protest s-au plâns de locuinţele pe care le-au primit în blocul situat pe strada Horea, la numărul 46 A după ce au fost evacuaţi din blocul 46 B, care intră în reabilitare.

Ne-au dat o cameră devastată, pe Horea 46 A. Camera e numai pentru un cuplu, nu încap şi patru copii. Aceşti patru copii sunt cu dizabilităţi, le trebuie condiţii. În 15 noiembrie au evacuat blocul 46 B. Am locuit acolo cu copiii, dar ne-au evacuat şi ne-au mutat în 46 A. Bagă taxe, nu este lumină pe casa scării, nici pe pe etaje, zice că avem căldură şi apă caldă, dar nu avem şi ne vine câte 700 de lei (taxe, n.r.). Pe ce, nu ştiu. Chiria nu e mare, e vreo 35 de lei. Nu chiria e problemă, ci taxele”, spune Alexandru Banta.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

5 COMENTARII

  1. Tipic. Sarac cu pretentii! Mars la munca fmm de putoare nesimtita. Pleava societatii! Lichele pe bani publici! Auzi tu…vrea conditii… Cu stima

  2. Toti romii sa plang ca nu au conditii, dar nu sunt in stare sa se tina de un servici si mai bine se fu…. si fac copii pe banda rulanta fara sa se gandeasca la viitorul lor si traiesc din ajutoare sociale…

  3. Hai sa facem o cheta , sa donam toti ca oamenii sa aiba gratuitate in toate. Poate mai reusesc sa faca vreo cativa copiii . Niste paduchi ai societatii intretinuti din banii munciti ai fiecaruia si care au impresia ca nu e normal sa ai taxe si chirie de platit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.