SPĂRGĂTORI DE CASE, DE MICI – Minori maramureșeni descoperiți de polițiști după ce au furat bunuri de mii de euro

0
421
Sursa foto: Poliția Română

SPĂRGĂTORI DE CASE, DE MICI  Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţişti în cazul a două furturi din locuinţă, ambele sesizate în cursul acestei luni, au dus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea lor.

La data de 10 iulie, o femeie de 58 de ani din Sighetu Marmaţiei a sesizat poliţia că persoane necunoscute au pătruns în imobilul în care locuieşte, de pe strada Iapa, şi au sustras mai multe bijuterii. Prejudiciul a fost estimat la suma de 10 000 de euro. Investigaţiile poliţiştilor din Sighetu Marmaţiei au relevat că bănuit de comiterea faptei este un tânăr de 18 ani, din municipiu. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Şi poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău au identificat doi tineri din Săpânţa, bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă. Cercetările efectuate au relevat că cei doi tineri, ambii de 16 ani, au pătruns prin efracţie într-un imobil de pe raza localităţii de domiciliu, de unde au sustras trei televizoare de tip plasmă şi o cameră de supraveghere video.

Bunurile sustrase au fost estimate la valoarea  de 4 000 de euro. O parte dintre acestea au fost recuperate şi restituite părţii vătămate. Şi în acest caz poliţiştii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.