SOLIDARI CU SAMSON – Patinoarul din Baia Mare, boicotat de băimărenii nemulțumiți de atitudinea administratorului

4
3019

Povestea lui Samson,  un copil sărman din Baia Mare, a reuşit să creeze un adevărat curent pe paginile de socializare. Tot mai mulţi tineri din oraş au adoptat pe rețelele de socializare sloganul #numerglapatinoar şi sunt decişi să nu o facă, din spirit de solidaritate cu copilul, deşi aceasta este una dintre cele mai gustate distracţii de sezon.

Totul a început de la o postare a unui tânăr din oraş, Cătălin Jurj, care a încercat să-i îndeplinească lui Samson o dorinţă, relatează Vocea. L-a cunoscut întâmplător pe copil, nu-i ştie povestea dar a fost foarte impresionat de bunul lui simţ şi de altruismul de care a dat dovadă. Are 14 ani, este sărăcăcios îmbrăcat şi stă mai mult prin zona istorică a Băii Mari. Nu cerşeşte, roagă frumos pentru un serviciu şi mulţumeşte la fel de frumos pentru orice favoare făcută. 

 „Eram cu o prietenă de-a mea în Centrul vechi al oraşului şi m-am dus cu ea la un non-stop din zonă să-şi cumpere ţigări. Acolo l-am întâlnit prima dată pe Samson. Prietena mea îl cunoştea şi l-a întrebat dacă vrea să-i cumpere ceva de mâncare. A cerut pâine şi ouă”, povestesteşte Cătălin.

Cerinţa copilului l-a impresionat cu atât mai mult, cu cât acesta s-a oferit să împartă cu el bananele primite. Pe Cătălin l-a marcat întâlnirea şi l-a ţinut minte pe Samson. L-a întâlnit la scurt timp după aceea, tot în Centrul vechi al oraşului, în apropierea patinoarului. Şi-ar fi dorit să se dea cu patinele iar tânărul a ales să-i cedeze patinele lui preţ de câteva minute ca să se bucure şi el.

 „Am zis că nu are rost să plătesc 22 de lei pentru patine mai bine îi cumpăr mâncare. Nu prea sunt eu cu sporturile aşa că după 10 minute pe patine am decis să i le cedez lui să se bucure pentru că oricum taxa era achitată. Administratorul patinoarului a refuzat însă, motivând că are şosetele murdare, astfel că Samson nu a putut să patineze deşi îşi dorea acest lucru foarte mult”, mai povesteşte Cătălin.
Întregul articol, AICI.
Sursă video.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

4 COMENTARII

  1. Copilul nu dadea semne ca ar fi un as . Era bine daca si cetateanul ar fi patinat impreuna cu el, nu cred ca ar fi existat probleme .
    Administratorul are responsabilitate in primul rand de ce se intimpla acolo .
    Fa-ti tu o firma si incearca sa multumesti pe toata lumea, este o misiune imposibila .

  2. Si daca il lasa cu ciorapi murdari, in patine inchiriate, putea dupa aceea sa mai foloseasca acele patine?Daca cineva ar fi urmarit totul, ar fi filmat, dupa aia se trezea reclamat la DSP, protectia consumatorilor, era acuzat ca atenteaza la sanatatea publica, si cate altele.Deci tot prost iesea.
    Mai bine acest tanar sa deschida un cont, unde sa putem contribui cu ceva pt niste patine, haine si mancare pentru acest copil amarat.Eu o sa o fac in mod sigur.

  3. Cititi cu atentie !!! Cand a intrat pe patinoar avea haine si ciorapi noi si biletul platit . Nu poti multumi pe toata lumea,dar poti fii OM .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.