SITUAȚII DE URGENȚĂ – Pompierii maramureșeni și personalul SMURD au avut parte de un weekend de foc

0
515

SITUAȚII DE URGENȚĂ  Pompierii maramureșeni au intervenit la două situații de urgență în weekendul care tocmai s-a încheiat.

Ieri, 8 octombrie, dimineață, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazie din localitatea Borșa. Din cauza drumului greu accesibil, militarii au parcurs circa 1 km pe jos. Focul a distrus magazia pe o suprafață de 6 metri pătrați.

Toti ieri dimineată, pompierii din cadrul Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe Dealul Dura la ieșire din Baia Mare. Echipajul de descarcerare a descarcerat un bărbat în vârstă de 29 de ani, iar echipajul de terapie intensivă mobilă al S.M.U.R.D. Baia Mare i-a acordat primul ajutor medical după care l-au transportat la spital.

Personalul S.M.U.R.D. Baia Mare a intervenit la 35 de urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 15 cazuri, Sighetu Maramației 10, Târgu Lăpuș 2, Bogdan Vodă 4 și Vișeu de Sus 3 cazuri.

Informații furnizate de ISU Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.