SIMPOZION ECONOMIC AUSTRO – ROMÂN ÎN BAIA MARE – Primarul Cătălin Cherecheș și atașatul comercial al Ambasadei Austriei în România pregătesc un eveniment important pentru comunitatea băimăreană

1
575

SIMPOZION ECONOMIC AUSTRO – ROMÂN ÎN BAIA MARE Vera Maier, atașatul comercial al Ambasadei Austriei în România a fost prezentă joi, 1 martie 2018 în municipiul Baia Mare. Aceasta a avut o întâlnire cu primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș. Scopul dialogului a fost în special pregătirea unui eveniment economic important pentru comunitatea băimăreană.

În curând, Baia Mare va fi gazda Simpozionului economic austriaco- român „ Tehnologie și servicii pentru gospodărirea comunală”, prin care se dorește crearea unor parteneriate ale firmelor austriece cu unele locale, pentru implementarea unor proiecte de infrastructură.

 

„Am avut onoarea să primesc, azi, vizita doamnei Vera Maier, atașat comercial al Ambasadei Austriei în România, cu care am discutat despre Simpozionul economic austriaco-român – Tehnologie și servicii pentru gospodărirea comunală -, care va avea loc în Baia Mare pe data de 15 martie 2018.Prin acest eveniment Ambasada Austriei, Secția Comercială, dorește astfel să răspundă solicitărilor companiilor austriece care vor să participe la implementarea proiectelor de infrastructură în Baia Mare și Maramureș în parteneriat cu firme locale”, arată Cătălin Cherecheș într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook.

Sursă info și foto: https://www.facebook.com/catalin.chereches

Citește și: http://actualmm.ro/teatrul-municipal-baia-mare-sambata-iubitorii-teatrului-sunt-invitati-la-premiera-spectacolului-si-maine-e-o-zi/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.