SIGHETU MARMAŢIEI – S-a încheiat cea de-a treia serie de exerciții spirituale pentru preoții din Eparhia de Maramureş

0
118

SIGHETU MARMAŢIEI  În perioada 18–21 septembrie, la Sighetu Marmației, în ambientul de reculegere al Mănăstirii „Maica Domnului Îndurerată” a Congregației Surorilor Maicii Domnului, s-au desfășurat exerciții spirituale pentru preoții greco-catolici.

În acest timp de har, prin rugăciune și meditație, îndrumați de Părintele Olivo Bosa SJ, preoții prezenți au revenit în mod spiritual la originea propriei vocații, pentru a crește sufletește pe calea de lumină a slujirii sacerdotale.

„Mulțumind Bunului Dumnezeu pentru toate, ne reîntoarcem în mijlocul credincioșilor pentru a le împărtăși iubirea primită.

Cu recunoștință, purtăm în inimile și în rugăciunea noastră pe Părintele Olivo și pe „îngerii ospitalității” care ne-au găzduit, surorile de la mănăstire”, spune pr. can. Emil Gîrboan, protopop de Baia Mare.

Pentru preoții care nu au participat în acest an la exercițiile spirituale anuale, următoarea serie va avea loc în zilele de 16-19 octombrie.

Episcopia greco-catolică de Maramureş

citeşte şi COD GALBEN DE PLOI – Averse torenţiale, răcire a vremii şi vânt puternic se prognozează pentru Maramureş în următoarea perioadă

22 SEPTEMBRIE. ECHINOCŢIUL DE TOAMNĂ – Toamna astronomică începe azi. Ziua scade şi noaptea devine tot mai lungă

SCANDAL ÎN BORŞA – Un poliţist din Moisei şi-a snopit în bătaie soţia chiar la ea la serviciu

URMARE FURTUNĂ – Maramureșul primește cei mai mulți bani de la Guvern pentru remedierea pagubelor produse de vijelie

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.