ȘI-A RECUNOSCUT FAPTA – Un bărbat din Olt este acuzat că a decapitat un adolescent de 14 ani

0
477

ȘI-A RECUNOSCUT FAPTA  Tânărul acuzat că l-a decapitat pe copilul de 14 ani din Olt și-a recunoscut fapta. El le-a declarat însă anchetatorilor că era atât de beat încât nu își mai amintește de ce a făcut acest lucru, și nici alte amănunte privind comiterea crimei. Miercuri după-amiază, tânărul a fost arestat preventiv pentru omor.

Bărbatul de 20 de ani care l-a hăcuit pe adolescent a povestit anchetatorilor că a băut împreună cu acesta la Peco-ul din comuna olteană Brastavățu, însă copilul nu făcea parte din anturajul său. Tânărul spune că doar ocazional el și prietenii săi îl mai „cinsteau” pe copil și că uneori acesta se aciua în incinta respectivă.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru Libertatea că deocamdată nu se cunoaște mobilul crimei, în condițiile în care, deși agresorul și-a recunoscut fapta, acesta nu a putut da detalii despre motivul pentru care a comis crima, și nici alte amănunte. Tânărul le-a spus anchetatorilor că era atât de beat încât nu-și mai amintește nimic.

Investigatorii au stabilit, după ce legiștii au făcut autopsia cadavrului, că adolescentul a murit în urma loviturii puternice de cuțit, care i-a fost fatală. Practic, tânărul i-a retezat adolescentului gâtul, decapitându-l. De altfel, spun anchetatorii, capul copilului a fost găsit la câțiva metri distanță de trup. Anchetatorii au stabilit că tăietura de cuțit i-a provocat adolescentului moartea, acesta fiind ulterior mâncat de animale.

Miercuri după-amiază, Tribunalul Olt a emis, pe numele lui Geapana Marius Ionuț, de 20 de ani, mandat de arestare preventivă pe 30 de zile pentru omor. Decizia instanței nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Craiova.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.