ȘEDINȚA CONSILIULUI EPARHIAL AL EPISCOPIEI – Vizită pe șantierul Catedralei Episcopale „Sfânta Treime” și discuții despre lucrările care urmează

2
568

ȘEDINȚA CONSILIULUI EPARHIAL AL EPISCOPIEI Luni, 06 noiembrie 2017, de la ora 10.30, Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, a prezidat ședința de lucru a Consiliului Eparhial al Episcopiei, în calitate de președinte al acestuia.

Ședința a avut loc în sala „Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul” din Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare și s-a desfășurat în conformitate cu prevederile Statutului pentru organizarea și funcționarea Bisericii Ortodoxe Române.

La ședință au participat membrii de drept ai Consiliului Eparhial, precum și membrii Permanenței Eparhiale. În cadrul ședinței au fost discutate probleme curente din activitatea Episcopiei, care au fost supuse votului și aprobate pentru buna desfășurare a activității în perioada care urmează.

Această ședință a fost și un bun prilej pentru membrii Consiliului Eparhial de a vedea nemijlocit șantierul Catedralei Episcopale „Sfânta Treime” și a discuta despre derularea lucrărilor de finisaje, care au început de la vârful turlei în vara acestui an.

Preasfințitul Părinte Episcop a urcat cu membrii Consiliului Eparhial și au vizitat împreună șantierul, purtând discuții la fața locului cu muncitorii prezenți.

Andrei Fărcaș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Asta lipsea in Baia Mare-religie si iar religie ca diar asta aduce voturi.Te duci la episcopia MM si vezi aer conditionat masini straine .Parca spitalele din Baia Mare ar avea mai mare nevoie de astea nu popii.Terenuri date gratuit scoli date gratuit la biserica ciudat consiliu local!

  2. la ce ne trebuie monstruozitatea asta de buncar?cate alte intrebuintari pentru banii bagati acolo[mai utile,va asigur]se puteau face?doar pentru fala popilor este pacat de acei bani,dar…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.