SE ȚIN DE CUVÂNT – Lucrările de reabilitare pe DN 18 Moisei – Iacobeni vor fi reluate în această lună!

0
459

Senatorul PSD de Maramureș Liviu Marian Pop anunță că cel mai probabil la sfârșitul lunii iunie lucrările de reabilitare a tronsonului Moisei-Iacobeni vor fi reluate.

În urma comunicării rezultatului procedurii de atribuire a contractelor ‘Proiectare și Execuție Reabilitare DN 18 Moisei – Iacobeni pentru remedierea lucrărilor existente și finalizarea lucrărilor rămase de executat: Lot 1 Moisei – Borșa, km 131+627 – km 156+232 și Proiectare și Execuție Reabilitare DN 18 Moisei – Iacobeni pentru remedierea lucrărilor existente și finalizarea lucrărilor rămase de executat: Lot 2 Borșa – Șesuri, km 156+232 – km 180+850 nu au fost înregistrate contestații.

”Asta înseamnă că săptămâna viitoare vor fi semnate contractele și că în scurt timp lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Așa cum a promis, Guvernul Ponta se ține de cuvânt. Sper ca firmele câștigătoare să dea dovadă de seriozitate, iar tronsonul Moisei-Iacobeni să fie finalizat cât mai repede”, a declarat Liviu Pop.

La data de 3 iunie, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractelor privind reabilitarea DN 18 pentru primele două loturi din tronsonul Moisei-Iacobeni.

Contractul aferent primului tronson a fost atribuit în urma finalizării procedurii de achiziție publică (licitație deschisă), Asocierii SC Tehnic Asist SRL — SC Specialist Consulting SRL și are o valoare totală de 83.724.042,73 lei fără TVA.

În ceea ce privește contractul aferent celui de-al doilea lot, acesta a fost atribuit Antreprenorului SC Antrepriză de Reparații și Lucrări ARL Cluj SRL și este în valoare totală de 63.844.091,16 lei fără TVA.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.