SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA! – Client refuzat de o angajată Kaufland pentru că nu vorbea maghiară. Magazinul a fost amendat cu suma de 10.000 de lei (VIDEO)

3
1372

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA!  O angajată a unui hipermarket din Odorheiul Secuiesc a refuzat să servească un client, deoarece acesta nu vorbea limba maghiară. Mai mult decât atât, aceasta i-ar fi adresat și injurii conform imaginilor filmate de cel în cauză.

Loading...

O angajată de la un hipermarket Kaufland din Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, a refuzat să servească un client doar pentru că acesta vorbea limba română.

Bărbatul a cerut o porţie de mici, iar angajata i-a luat banii, în timp ce i-a spus ceva în limba maghiară.

Se presupune că puținele cuvinte adresate ar fi conținut o înjurătură.

Așa cum se vede și în imagini, când aude limba română, angajata îi returnează banii clientului şi refuză să îl servească.

Bărbatul a filmat tot incidentul şi l-a postat pe Youtube, unde a devenit viral.

Din filmarea realizată cu telefonul „victimei” reiese că acesta a fost tratat cu dispreţ de angajata Kaufland, dar şi de ceilalţi localnici, care i-au indicat că vânzătoarea nu cunoaște limba română și că dacă vrea să fie servit ar trebui să învețe maghiara.

Comisarii OPC Brașov au mers la Kaufland Odorheiu Secuiesc și au încercat să cumpere produse vorbind în limba română, însă ar fi fost refuzați. Magazinul a fost amendat vineri cu suma de 10.000 de lei, după ce inspectorii au avut parte de același tratament ca în clipul care s-a viralizat pe rețelele de socializare joi

Sursă info și foto.

citeşte şi MOARTE CUMPLITĂ ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD – Un bărbat a fost spulberat de tren în halta Silhoasa

3 COMENTARII

  1. o zdreanta sovina,la fel ca si toti ungurii din zona respactiva,rusine-in tara ta esti tratat diferentiat pe zona de areal.

  2. O prostie.Pai daca maine un ungur calca accidental cu masina un roman sau invers sa inteleg ca e un atentat la siguranta nationala.Iar se abate atentia romanului de la alte lucruri (Rosia Montana,incalcarea drepturilor omului,implicarea ambasadei americane si germane in treburile interne,cum ar zice tatuca Ceausescu-bine ca nu sufla ambasadele nicio vorba de inchiderea dosarelor DNA in care sunt implicati nemtii,sau chiar de protejarea lui Puiu Popovici si a juniorului Avramescu,de catre Anglia-personaje basiste condamnate tot pentru coruptie),de parca e o minune sa aflam ca in secuime e un alt fel de Romanie.Si pe Craica,Pirita si Combinat,iarna nu e ca vara.Ma mir ca Monica Macovei si Muresan inca nu ne-au parat la U.E si cu aceasta problema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.