SE DĂDEAU DREPT ÎNGRIJITOARE – Două românce intrau în casele bătrânilor din Torino, îi sedau, apoi îi jefuiau

0
209
foto gazeta romaneasca

SE DĂDEAU DREPT ÎNGRIJITOARE Își anesteziau victimele cu Lexotan pentru a le jefui. Două femei, Dorina Drăgan și Liliana Afrentoaia, de 27 și 49 de ani, ambele românce, au fost arestate de carabinieri fiind acuzate de jaf în serie.

Prima, acuzată de jaf, a fost arestată cu un mandat de arestare preventivă emis de judecătorul de instrucție din Torino, a doua a fost reținută de carabinieri pe 14 septembrie în oraș, scrie Gazeta Românească.

Cele două femei se prezentau la victimele lor, în special persoane vârstnice, drept îngrijitoare: „Dacă va fi să aveți nevoie de un ajutor în casă, ne puteți chema când doriți”. Însă, odată intrate în casă, cele două femei sedau bătrânii și le furau bijuteriile și banii.

Anchetele carabinierilor din Moncalieri au început pe 7 februarie, când un bărbat de 75 de ani a fost găsit în stare confuzională pe stradă, amorțit.

Militarii au descoperit că cele două femei se prezentaseră la el acasă cu câteva ore înainte furând un lănțișor din aur și câteva zeci de euro în numerar.

Dus la spital pentru verificări, examenele medicale au evidențiat în urina bărbatului benzodiazepină, un anesteziant puternic folosit pentru a-l amorți. Bătrânul a rămas internat câteva zile în spital, sub observație.
Anchetele militarilor au dus la prima arestare pe 11 septembrie. Pe 14 septembrie carabinierii au reținut-o și pe Afrentoaia pe numele căreia fusese emis un mandat de arestare preventivă.

Cele două femei sunt suspectate că au pus la cale un jaf similar pe 25 februarie la Nichelino.

Info

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.