SCHIMBARE – Trasee Urbis modificate

4
1625

SCHIMBARE. Începând de luni, 15 august, conform Hotărârii nr. 3/05.08.2016 a ADI Zona Metropolitană Baia Mare, se modifică programele sau traseele următoarelor linii: 4, 51, 18, 31, 7, 6, 29, 13, 12, 27, 24, 28.

SCHIMBARE. Modificările survenite la aceste linii pot fi vizualizate pe site-ul societății www.urbisbaiamare.ro, la chioșcurile de vânzare bilete și abonamente sau pe afișele amplasate în autobuzele și troleibuzele care circulă pe aceste linii.

Tot reprezentanţii SC Urbis anunţă că în data de 15 august autobuzele și troleibuzele vor circula după programul unei zile de sâmbătă.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

4 COMENTARII

 1. Intrebare: angajatii din zona industriala Bd. Bucuresti 42-144 care locuiesc pe strazile: 8 Martie, Electrolizei, Luminisului trebuie sa calatoreasca cu troleibuzul nr. 50 pana la gara, la gara astept (numai la tren se mai schimba garniturile) nr. 54 ca sa ajungi in aceasta zona.
  Intarzierea angajatilor din aceasta zona o va plati Urbisul?

  Sa vedeti ce scandal va fi dupa 29 august, cand vor reveni din concediul de odihna, angajatii din aceasta zona.

  Nici eu nu mai prelungesc abonamentul la troleibuz, daca pierd troleibuzul nr. 54 de la ora 17,43 nu mai este altul pana la ora 18,03 asa ca voi alege „autopasul”.

 2. voi nu sunteti sanatosi!!si asa veneau cu intirziere de cind au luat elevii vacanta.in fiecare dimineata merg pe jos de la combinat pina la piata cu abonamentul in buzunar ca sa apuc 54.intiziu repetat din cauza ca 51nu vine cum scrie in program la7.31 vine la 7.34 si nu apuc 54 asta cine plateste.nu mai stiti cum sa va bateti joc de omul muncii incepem ziua cu nervi din cauza autobuzelor!!!!!!!!!!!!o sa iasa scandal

  • Eu daca as fi patron, as aduna toti patronii firmelor din zona, si am face o firma de transport persoane pentru angajati, in asa fel incat angajatii sa nu mai depinda de Urbis.
   Sa vezi ce pierderi uriase vor avea atunci cei de la Urbis, si vor face tot posibilul sa opreasca aceasta idee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.