SCANDALAGII – Un tânăr necrescut din Vișeu de Sus și-a alungat bunica în stradă

0
126

În  urma unei solicitări, miercuri, 18 martie a.c., la orele 15.00, un echipaj mixt de de ordine publică de pe raza municipiului Baia Mare,  a intervenit pe strada Grănicerilor pentru aplanarea unei dispute. La faţa locului a fost identificat tânărul G. L., în vârstă de 26 ani, cu domiciliul în Baia Mare, aflându-se pe strada Grănicerilor, în dreptul imobilului cu nr. 110, a adresat cuvinte jignitoare persoanei G. D. Prin fapta sa, a lezat demnitatea acestuia, fiind sancţionat cu avertisment scris, în conformitate cu Legea nr. 61/1991 republicată.

Tot ieri, un echipaj de ordine publică al jandarmilor sigheteni a fost solicitat în jurul orelor 09.20, pe strada Mocăniţei din municipiul. Sighetu Marmaţiei, în vederea aplanării unui conflict. La faţa locului, jandarmii au identificat persoanele implicate în scandalul din faţa imobilului nr.51. Pentru provocarea scandalului, jandarmii au aplicat 2 avertismente scrise conform prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată, art. 2, pct.24.

De această data, în oraşul Vişeu de Sus, unii cetăţeni din urbe, au dat nas cu forţele de ordine. Astfel, ziua de miercuri 18 martie a.c. nu a fost deloc plăcută pentru unii vişeuani. Jandarmul din echipa mixtă de ordine şi siguranţă publică l-a surprins pe numitul P. M., de 25 ani, de loc din Vişeu de Sus, fără ocupaţie, în timp ce o alunga din locuinţa comună pe bunica sa. Totul a început ca urmare a consumului exagerat de alcool şi pe fondul unor discuţii în contradictoriu. A fost sancţionat contravenţional cu amendă de 200 lei, conform prevederilor legale. La începutul nopţii, un alt echipaj de ordine şi siguranţă publică a fost solicitat pe strada Spiru Haret din Vişeu de Sus, în faţa blocului cu nr.16. Persoana nemulţumită din vari motive, adresa expresii şi cuvinte jignitoare tuturor din jur. Pentru fapta sa, i s-a aplicat un avertisment scris, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, republicată, art. 2, pct.1.

Şi ca dovadă că jandarmii nu doar veghează la liniştea şi siguranţa publică, fiind alături de cetăţeni, în seria manifestărilor dedicate aniversării a 165 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, pe lângă meciul caritabil de fotbal în sală programat vineri, 20 martie a.c., de la orele 16.00, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş  organizează şi desfăşoară  activităţi / competiţii sportive interinstituţionale, după următorul calendar :

CUPA JANDARMERIEIla Tenisde masă, în zilele de 23 – 24. 03 2015, începând cu ora 09.00la Mr.Biliard;

CUPA JANDARMERIEI la Şah, în perioada 26 – 27.03.2015, începând cu orele 09.00, la sediul inspectoratului;

CUPA JANDARMERIEI la minifotbal, în perioada 26 – 27.03.2015, la sediul inspectoratului.

Relaţii şi detalii tehnice se pot obţine din partea Lt.col. Ilieş Petru, telefon 0262 – 277779, int. 24536 sau 0769 – 240353.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.