SCANDAL SEXUAL ÎN MARAMUREȘ – Starețul Mănăstirii Ortodoxe Prislop a fost dat afară de Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului după ce i-a făcut avansuri sexuale unui fost călugăr

1
7540

SCANDAL SEXUAL ÎN MARAMUREȘ  În urma dezvăluirilor făcute aseară de Observator, mai marii Eoiscopiei Ortodoxe Române a Maramureşului și Sătmarului s-au reunit, în această dimineaţă, luând decizia de a-l da afară pe stareţul Mănăstirii Ortodoxe Prislop. Acesta din urmă este acuzat că ar fi răspuns avansurilor indecente pe care i le-a făcut un fost călugăr.

Stareţul susţine însă că este nevinovat şi că îşi va căuta dreptatea în justiţie, urmând să îl acţioneze în judecată pe fostul călugăr.

Aseară, reporterii Observator a dezvăluit discuţiile fără perdea pe care le-a avut un fost călugăr cu stareţul Mănăstirii Ortodoxe Prislop din Maramureş. L-a abordat pe Facebook, i-a făcut avansuri, iar preotul i-a răspuns. Cei doi au stabilit chiar să se întâlnească, la mănăstire.

SEXUAL ÎN MARAMUREȘ 2

Dialogul dintre cel care îl curta pe stareţ şi faţa bisericească e năucitor. Primul a iniţiat discuţia:

Îs gay activ.
-Eu sunt bătrân şi urât, îi răspunde stareţul. Am 42. Şi-s brunet
-Îmi plac bătrânii!!!
-Ce ai văzut frumos la mine?
-Uniforma. E sexi. Îmi place!
-Asta e uniforma mea, şi nu aş da-o pentru alta, aşa cum sunt.

Sursa: Observator Antena 1.ro.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. De spre calugar si staret? Asa cum pentru „saraci” ca Dan Voiculescu, biserica ortodoxa pune umarul, pentru homosexuality trebuie sa puna curul, normal…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.