SCANDAL ÎNCHEIAT – Dr. Sorina Bîrle, noul manager al Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare

4
3072

SCANDAL ÎNCHEIAT Şirul de scandaluri de la Spitalul de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare se opreşte vineri, 11 august.
Medicul psihiatru dr. Sorina Bîrle, medicul şef al Centrului de Sănătate Mintală Baia Mare, este de astăzi noul manager.

director

Loading...

Doctoriţa Bîrle va readuce normalitatea în spitalul care în ultima perioadă s-a confruntat cu o serie de scandaluri create cu angajaţii de managerul interimar Ciocan.

ActualMM

4 COMENTARII

  1. De ce nu scrieti si de scandalul dintre marele sindicalist al Primariei si Primar?Ala se plange pe la dusmanii de presa si da inregistrari ambientale( amu daca nu toarna,sigur inregistreaza),in care se boceste ca e persescutat de catre, cica ,primul terorist psihic al urbei,Catalin (da-i afara,daca nu rezista la stres si munca ).Plangaciosul da stenogramele unor inregistrari ambientale in care boceste ca-i zboara scaunul de trantor,de la asa numita,, apararea civila”.Vorba unuia ,stiati ca se freaca manganul pe bani frumosi prin administratie pentru apararea civila? Nu vrea la salubrizare,ca e prea licentiat.Fratica sindicalist,daca e asa de greu da-ti demisia si hai in privat,ca la noi sunt toti cainii cu covrigi in coada.

    • De la inceput trebuia sa faca primarul curatenie,sunt prea multi care nu se omoara cu munca si mai sunt si frustrati pe deasupra.E nevoie de o reforma serioasa in cadrul diverselor compartimente din cadrul administratiei si sa invete functionarimea ca ei sunt de fapt in slujba cetateanului si nu invers.

    • Da da.Sa faca pe sindicalistul,la Avioane de exemplu,unde mucles sindicat.Sau pe la fabricile care dau angajatilor la norme babane,1065 de lei pe luna iar sindicatele sunt carpa patronatelor.

  2. No,ase da.Coalitia pentru Baia Mare , primarul orasului Baia Mare incepe sa conteze politic.Semnalul de alarma a fost tras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.