SCANDAL ÎN GIURGIU – Asistent social acuzat de către DGASPC că ar fi violat o adolescentă. Presupusa victimă neagă acest lucru

0
257

SCANDAL ÎN GIURGIU  Situație halucinantă în judeţul Giurgiu. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a reclamat că un angajat care lucra într-o căsuţă de tip familial în care locuiesc copii aflaţi sub tutela DGASPC ar fi violat o adolescentă în vârstă de 15 ani. În mod surprinzător, întrebată de poliţişti despre abuzurile respective, fata spune că nici vorbă de aşa ceva.

Reprezentanţi ai instituţiei au depus recent la Poliţie o sesizare prin care reclamă că un angajat care lucrează într-o căsuţă de tip familial ar fi abuzat sexual o adolescentă în vârstă de 15 ani, aflată sub tutela Direcției de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului şi care locuieşte în respectivul aşezământ.

Imediat după ce au primit sesizarea, poliţiştii au deschis ancheta.

Împreună cu psihologi, anchetatorii au mers la DGASPC şi au stat de vorbă atât cu adolescenta, presupusă victimă, cât şi cu alte fete care locuiesc în respectiva casă de tip familial. În mod surprinzător, nici fata, nici colegele ei nu s-au plâns de vreun abuz, ele spunând în faţa anchetatorilor că nici vorbă de aşa ceva, au declarat, pentru Libertatea, surse judiciare.

Potrivit aceloraşi surse, bărbatul acuzat în cauză nu a putut fi audiat întrucât în prezent este internat în spital. Poliţiştii aşteaptă ca acesta să se externeze pentru a putea lua şi punctul lui de vedere cu privire la această situaţie incredibilă.

Reprezentanţi ai DGASPC au declarat pentru Libertatea că presupusul agresor lucrează de puţin timp în cadrul instituţiei şi că suspiciunile în ceea ce îl priveşte nu sunt de viol, ci de molestare sexuală. Urmează ca, după verificări amănunţite, poliţiştii să stabilească adevărul.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.