SĂRBĂTOARE CU PERIPEȚII – Jandarmii au fost nevoiți să intervină în mai multe scandaluri la „Zilele Vișeului”        

0
446
Foto: SuceavaNews

SĂRBĂTOARE CU PERIPEȚII   Sfârşitul săptămânii a fost  marcat de o serie de evenimente ce s-au  desfăşurat  în spaţiul public astfel că  militarii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş au asigurat măsurile de ordine şi siguranţă publică pentru ca acestea să se desfăşoare  în condiţii de normalitate.

Jandarmii aflaţi în timpul misiunii de asigurare a ordinii publice pe durata desfăşurării festivalului ,,Zilele Vişeului’’ în oraşul Vişeu de Sus,  au fost solicitaţi să intervină în  situaţii de tulburare a ordinii publice.

Duminică, 29 iulie, în jurul orelor 21:00, trei tineri din Vişeu de Sus, de 21, 22 şi de 18 ani, au provocat scandal, în timp ce se aflau pe terasa unui local public din localitate iar în jurul orelor  23:00, jandarmii care asigurau ordinea publică au fost solicitaţi să intervină pe strada 22 Decembrie, deoarece un alt tânăr din Vişeu de Sus, cu vârsta de 22 de ani, a provocat scandal. Celor care au încălcat legea le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale.

Adresăm pe această cale, mulţumiri tuturor celor care pe timpul desfăşurării  manifestărilor ce au avut loc în spaţiul public pe raza judeţului nostru, au înţeles necesitatea măsurilor preventive care au fost adoptate.

 

Informații furnizate de către IJJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.